In de fotobijlage treft u voorbeelden van grafmonumenten met prijzen aan. Deze voorbeelden zijn slechts een kleine greep uit ons grote assortiment. Wij hebben vele honderden modellen voor u en wij kunnen alle modellen, ook uw eigen ontwerpen, in meer dan twintig granietsoorten (kleuren) voor u maken.

Na het eerste contact via telefoon, email of fax maken wij een afspraak bij u thuis waar u zich in alle rust laat informeren over het grafmonument. Op deze afspraak is het al mogelijk om een offerte te laten opstellen. Na of tijdens de afspraak kunt u de offerte ondertekenen en zullen wij het graniet gaan bestellen. Wij zullen u geregeld op de hoogte stellen van de voortgang van uw grafmonument.

Tevens vinden wij het belangrijk u te melden dat u bij ons geen aanbetaling hoeft te doen. Direct na plaatsing van het gedenkteken krijgt u van ons bericht, zodat u de mogelijkheid heeft om op de begraafplaats te gaan kijken. Pas hierna ontvangt u van ons de totaalfactuur van de opdracht. Op deze manier heeft u ook financieel de maximale zekerheid.

In onze prijzen zijn inbegrepen het grafmonument, de betonnen fundering, het plaatsen, de tuinaardevulling en het aanvragen van de vergunning.

Eventuele leges die de gemeente of begraafplaats vraagt voor het afgeven van de vergunning brengen wij u apart in rekening.